Skip to main content

Masterclass diploma uitgereikt

Donderdag 30 november ontving opnieuw een lichting medTzorg huisartsen hun Masterclass diploma. Felicitaties aan de enthousiaste huisartsen die deze Masterclass succesvol hebben afgerond!
medTzorg is erg trots op de prestatie van de tweede lichting huisartsen.

Tijdens een diner hebben de huisartsen hun diploma uit handen van Martijn Ruiten (Medisch Directeur) en Tim Peeters (Hoofd Expertisecentrum) in ontvangst mogen nemen.

Docenten

Complimenten aan onze docenten die hebben meegewerkt aan de Masterclass. Met veel enthousiasme doceerde Martijn Ruiten en Tim Peeters de huisartsen tijdens hun lesdagen. Daarnaast werden er ook specialisten en patiënten uitgenodigd om over specifieke onderwerpen te vertellen. Op deze manier zijn de huisartsen van hoogkwalitatieve informatie voorzien.

medTzorg Masterclass

Sinds 2019 biedt medTzorg de Masterclass. De Masterclass schoolt huisartsen bij voor patiënten van kwetsbare groepen, artsen die werkzaam zijn binnen instellingen. De Masterclass maakt iemand een echte “medTzorg-arts”.

De opleiding bestaat uit acht modules en duurt twee jaar. Elke module levert vier accreditatiepunten op, 32 accreditatiepunten in totaal. In 2023 zijn er zelfs 2 nieuwe groepen van 18 huisartsen gestart!

De Masterclass is een scholingsprogramma die medTzorg aan huisartsen biedt om meer te leren over het werken met kwetsbare patiënten in o.a. justitiële instellingen en instellingen die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz-instellingen). Dit doen we op een interactieve manier. Door het bespreken van casuïstiek hebben deelnemers zelf invloed op wat ze willen weten. Ze leveren een casus aan en de docenten zorgen voor verdieping.

Opleidingen

Ben je geïnteresseerd in de Masterclass van medTzorg? Kijk dan op deze pagina: Masterclass huisartsgeneeskundige zorg – medTzorg
De acht modules, waaronder Verslaving, Wet en Regelgeving en Zorg, Dwang, Isolatie leveren allen 4 accreditatiepunten op.
Samen leveren zij een unieke waardering van de huisarts die deze alle acht doorlopen hebben.

Naast de Masterclass zijn ook enkele modules apart bij medTzorg te volgen. Bekijk alle scholingen hier: Geaccrediteerde scholingen voor huisartsen – medTzorg

De 8 modules met elk 4 accreditatiepunten vormen samen de medTzorg Masterclass

Print Friendly, PDF & Email