Skip to main content

Werken bij medTzorg is:

Zorgen voor kwetsbare groepen, uitdagend met afwisselende werkzaamheden.

Wat kun je als huisarts bij medTzorg verwachten?

 • Je werkt zelfstandig, maar met collega’s die écht passie hebben voor de zorg.
 • Je kunt je werk bij medTzorg combineren met je eigen werk in de huisartsenpraktijk.
 • Je doet extra kennis en ervaring op van cases die je bij een ‘standaard’ huisartsenpost minder snel tegenkomt.
 • Je kunt gebruik maken van een geaccrediteerd scholingsprogramma. Bekende trainingen zijn o.a. GHB-scholing, palliatieve zorg en trauma’s bij letsel.
 • Je komt terecht in een cluster, waar je van elkaar kunt leren en ervaringen én kennis kunt delen.
 • Je hebt zelf invloed op de werkdruk. Je kunt in principe zoveel aanpakken als je zelf wilt. Alles gaat in overleg.
 • Je wordt als huisarts bij medTzorg volledig ontzorgd, zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Je houdt je echt alleen maar bezig met patiëntenzorg.

Download direct de volledige informatie “Wat mag je van medTzorg verwachten?

Wat kun je voor medTzorg betekenen?

 • ANW diensten vanuit huis

Met een team van ongeveer 10 huisartsen vorm je een cluster. Dit cluster is verantwoordelijk voor de zorg aan verschillende instellingen in een regio en wordt ondersteund door ons hoofdkantoor.

24/7 zijn een Coördinerend Huisarts, AVG arts, Psychiater, een SO en een Verslavingsarts bereikbaar voor telefonisch overleg.

Diensten van maandag tot en met vrijdag van 17:00 – 08:00 uur.
Op zaterdag, zon- en feestdagen van 08:00 – 08:00 uur.
De diensten kunnen opgesplitst worden, onderling geruild of weggegeven worden binnen een cluster. Collegialiteit, flexibiliteit en laagdrempeligheid staan hierbij centraal.

 • Spreekuren op waarneembasis of als vaste arts

Door heel Nederland verzorgen wij overdag spreekuren voor justitie, maar ook in Wlz-instellingen zoals verpleeghuizen en bij Het Leger des Heils.
Je kunt bij ons als vaste arts aan de slag of als invaller.
Je werkt dan samen in een team, wat afwisseling brengt op het, over het algemeen, solistisch werken binnen de huisartsenpraktijk.
Werken voor justitie is uitdagend. Je veiligheid is zeer goed geborgd.

Download direct: “Wat kun je voor medTzorg betekenen

 • Spreekuren bij onze eigen gezondheidscentra

Wij hebben twee gezondheidscentra; in Vught en Leeuwarden. De zorg is ook hier gericht op kwetsbare doelgroepen in de maatschappij, mensen die niet zelfredzaam zijn of daar veel moeite mee hebben. Het gaat om o.a. mensen met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening, verslaafde mensen en dak- en thuislozen.

De spreekuren voor de gezondheidscentra worden gecombineerd met spreekuren in een instelling (justitie of Wlz-instelling).

  

 • Dagdiensten vanuit ons kantoor in Utrecht

Samen met een collega verzorg je de spoeddienst overdag vanuit ons kantoor voor Utrecht en omstreken. Je kunt onder andere opgeroepen worden door de politie voor een arrestant, een bewoner van een verpleeghuis of een gedetineerde in een gevangenis.

Jij of je collega verzorgt aan het einde van de middag het spreekuur bij het arrestantencomplex Houten.

Ik wil werken voor medTzorg

Neem direct contact op

Ons selectieproces

Van kennismaking en meeloopdag naar nieuwe job

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek op ons kantoor of thuis/ andere locatie.

Gespreksnotitie

Na het gesprek ontvang je van ons een gespreksnotitie met de geldende tarieven. Wij vragen dan ook informatie bij je op die wij nodig hebben voor het aanvragen van verschillende accounts en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvraag.

Meeloopdag

Heb je interesse in het werken voor justitie? Dan neemt onze afdeling Operationeel Management contact met je op voor het inplannen van een meeloopdag bij een Penitentiaire Instelling (PI). Je loopt dan mee met een vaste arts, zodat je een indruk krijgt van de werkzaamheden. Ga je ANW-diensten doen, dan verzorgen wij een inwerkprogramma en word je geïntroduceerd in het cluster.

Spreekuren Justitie

Ga je spreekuren draaien voor Justitie? Dan gaan we met elkaar kijken welk inwerktraject passend is.

Introductiegesprek

Na het meelopen/inwerken voor spreekuren/ANW diensten plannen wij een introductiegesprek in. Je krijgt dan uitgebreide informatie van één van onze regiomanagers over het werken voor ons en krijg je uitleg over MedSecure. Ons systeem waarin verrichtingen worden geregistreerd en aan de hand waarvan jouw declaratie wordt opgesteld.

Je gaat aan de slag bij ons!

Als je structureel voor ons gaat werken dan krijg je een overeenkomst van opdracht of een arbeidscontract. Werk je als invaller, dan ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt in de avonduren ook gratis geaccrediteerde nascholingen bij ons volgen, die gericht zijn op de doelgroep waarvoor wij werken, bekijk deze hier. Daarnaast organiseren wij een Masterclass die bestaat uit 8 modules met een breed scala aan interessante onderwerpen. Het doorlopen van de hele Masterclass levert naast heel veel kennis ook financieel voordeel voor je op. Meerdere keren per jaar organiseren wij een artsenoverleg waarbij naast praktische zaken ook casuïstiek en andere inhoudelijke verdieping aan bod komt.

Ik wil werken voor medTzorg

Neem direct contact op

De laatste vacatures

Vacatures

Toon meer vacatures
Onze helden

Zorgverlener aan het woord

Print Friendly, PDF & Email