Werken bij medTzorg is

Zorgen voor een kwetsbare groep, uitdagend met afwisselende werkzaamheden.

Wat kun je bij ons doen?

ANW diensten vanuit huis

Met een team van ongeveer 10 huisartsen vorm je een cluster. Dit cluster is verantwoordelijk voor de zorg aan verschillende instellingen in een regio en wordt ondersteund door ons hoofdkantoor. 24/7 is een coördinerend huisarts, AVG arts en een SO bereikbaar voor telefonisch overleg.
De diensten lopen van maandag t/m vrijdag van 17:00 – 08:00 uur. Op zaterdag, zon- en feestdagen lopen de diensten van 08:00 – 08:00 uur.
De diensten kunnen opgesplitst worden, onderling geruild of weggegeven worden binnen een cluster.
Collegialiteit, flexibiliteit en laagdrempeligheid staan hierbij centraal.

Spreekuren op waarneembasis of als vaste arts

Door heel het land verzorgen wij spreekuren overdag voor justitie, maar ook in verpleeghuizen van het Leger des Heils. Je kunt bij ons als vaste arts aan de slag of als invaller.
Je werkt dan samen in een team, wat een leuke afwisseling is op het over het algemeen solistisch werken binnen de huisartsenpraktijk.
Werken voor justitie is uitdagend. Je veiligheid is zeer goed geborgd

Spreekuren bij onze eigen gezondheidscentra

Wij hebben drie gezondheidscentra opgezet in Vught, Alkmaar en Leeuwarden. De zorg is ook hier gericht op kwetsbare doelgroepen in de maatschappij, mensen die niet zelfredzaam zijn of daar veel moeite mee hebben. Het gaat om o.a. mensen met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening, verslaafde mensen en dak- en thuislozen.

De spreekuren voor het gezondheidscentra  worden gecombineerd met spreekuren in een instelling (justitie of WLZ instelling).

Dagdiensten vanuit ons kantoor in Utrecht

Samen met een collega verzorg je de spoeddienst overdag vanuit ons kantoor voor Utrecht en omstreken. Je kunt onder andere opgeroepen worden door de politie voor een arrestant, een bewoner van een verpleeghuis of een gedetineerde in een gevangenis.

Jij of je collega verzorgt aan het einde van de middag het spreekuur bij het arrestantencomplex Houten.

Ik wil werken voor medTzorg

Neem direct contact op

Ons selectieproces

Van kennismaking en meeloopdag naar nieuwe job

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek op ons kantoor of thuis/ andere locatie.

Gespreksnotitie

Na het gesprek ontvang je van ons een gespreksnotitie met de geldende tarieven. Wij vragen dan ook informatie bij je op die wij nodig hebben voor het aanvragen van verschillende accounts en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvraag.

Meeloopdag

Heb je interesse in het werken voor justitie? Dan neemt onze afdeling Operationeel Management contact met je op voor het inplannen van een meeloopdag bij een Penitentiaire Instelling (PI). 
Je loopt dan mee met een vaste arts, zodat je een indruk krijgt van de werkzaamheden.
 Ga je ANW diensten doen, dan verzorgen wij een inwerkprogramma en wordt je geïntroduceerd in het cluster

Spreekuren Justitie

Ga je spreekuren draaien voor Justitie? Dan gaan we met elkaar kijken welk inwerktraject passend is.

Introductiegesprek

Na het meelopen/inwerken voor spreekuren/ANW diensten plannen wij een introductiegesprek in. Je krijgt dan uitgebreide informatie van één van onze regiomanagers over het werken voor ons en krijg je uitleg over MedSecure. Ons systeem waarin verrichtingen worden geregistreerd en aan de hand waarvan jouw declaratie wordt opgesteld.

Je gaat aan de slag bij ons!

Als je structureel voor ons gaat werken dan krijg je een overeenkomst van opdracht of een arbeidscontract. Werk je als invaller, dan ontvang je een bevestigingsmail.
 Je kunt in de avonduren ook gratis geaccrediteerde nascholingen bij ons volgen, die gericht zijn op de doelgroep waarvoor wij werken, bekijk deze hier. Daarnaast organiseren wij een Masterclass die bestaat uit 8 modules met een breed scala aan interessante onderwerpen. Het doorlopen van de hele masterclass levert naast heel veel kennis ook financieel voordeel voor je op.
 Meerder keren per jaar organiseren wij een artsenoverleg waarbij naast praktische zaken ook casuïstiek en andere inhoudelijke verdieping aan bod komt.

Ik wil werken voor medTzorg

Neem direct contact op

De laatste vacatures

Vacatures

Toon meer vacatures
Onze helden

Zorgverlener aan het woord