Skip to main content
Leer bij door scholing

Scholingsprogamma 2024

In 2024 staan er weer veel verschillende geaccrediteerde scholingen op het programma!
Er komen steeds meer data en onderwerpen voor 2024 op de agenda te staan, dus houd deze pagina in de gaten.

Heb je wensen voor bepaalde onderwerpen? Je kunt je wensen voor scholingen kenbaar maken middels dit formulier. Het zou fijn zijn als je die invult, zodat we onze scholingen zo efficiënt mogelijk en inhoudelijk goed kunnen aanbieden.

Bekijk de data en inhoud via de links onderaan deze pagina.

De uitgangspunten bij ons onderwijsprogramma zijn:

  • Onderwerpen toegespitst op de eerstelijnszorg aan mensen die verblijven in instellingen van DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) en WLZ (wet langdurige zorg) instellingen.
  • Wanneer je werkzaam bent voor medTzorg of bij organisaties waar medTzorg diensten aan levert zoals bv dienst justitiële instellingen (DJI) is de scholing gratis
  • Ben je niet werkzaam voor medTzorg, dan kost een online scholing €25,- en op locatie € 79,-.
  • Accreditatie voor artsen cluster ABC1 en verpleegkundigen V&VN wordt aangevraagd: 2 punten per fysieke bijeenkomst, 2 punten per online bijeenkomst.
  • Het programma wordt uitgevoerd in de avonduren – start om 17:30/18:30, met vanaf 18.00 inloop met een lichte maaltijd en eindigt om 21:00 uur.
  • Daarnaast bieden we ook online scholingen aan, tijdstippen wisselen, hou hiervoor ook de website in de gaten.
  • Er is plek voor maximaal 25 deelnemers en bij minder dan 5 deelnemers wordt de scholing gecanceld, dit geldt zowel voor de live bijeenkomsten als voor de online scholingen.

Masterclass

Naast de scholingen organiseert medTzorg de Masterclass.
Deze Masterclass beslaat een periode van twee jaar.

De Masterclass richt zich op artsen die werkzaam zijn binnen instellingen en bestaat uit 8 modules met een breed scala aan interessante onderwerpen.

Lees hier meer over de Masterclass van medTzorg.

Online leerplatform

Op het online leerplatform van medTzorg kun je jezelf bijscholen wanneer en waarin je maar wilt. Je vindt er e-learnings over verschillende onderwerpen en van verschillende duur. Zo zijn er langere, verdiepende e-learnings over bijvoorbeeld GHB, korte e-learnings over bijvoorbeeld lachgas, en e-learnings die je op pad helpen als je nieuw bent bij medTzorg zoals de ANW inwerkmodule. Ook hebben we momenteel twee geaccrediteerde e-learnings: Het verslaafde brein en GHB.

Het Expertisecentrum van medTzorg is een e-learning aan het ontwikkelen over de inzet van mechanische middelen binnen cellencomplexen. De verwachting is dat deze e-learning in het voorjaar online komt op ons online leerplatform.

Scholingen 2024

Print Friendly, PDF & Email