Skip to main content

14e LOVAH congres

We leven er al een een tijd naartoe: 21 april 2023 zal het 14de LOVAH congres plaatsvinden. Dit keer in Den Bosch.

Hoofdsponsor

medTzorg is één van de hoofdsponsors van de LOVAH (Landelijke Organisatie van Aspirant Huisartsen). We onderhouden een warme relatie; we geven een aantal keer per jaar een presentatie voor hun ledenraad, worden gezien in de nieuwsbrieven en zijn altijd prominent aanwezig tijdens het LOVAH congres.

Dit jaar zal medTzorg weer met een goede afvaardiging aanwezig zijn, waaronder Martijn Ruiten, Tim Peeters, Bram Homan, onze regiomanagers en een aantal artsen. Tim zal daar, net als voorgaande jaren, één van de sprekers zijn.

Geïnteresseerde aankomend huisartsen kunnen langskomen bij de medTzorg stand en zich inschrijven. Eventueel kan dat ook middels het online inschrijfformulier , die ook breikbaar is via onderstaande QR code. Degenen die zich inschrijven kunnen een medTzorg Masterclass ter waarde van € 5.000,- winnen!

Online inschrijfformulier huisartsen LOVAH congresHet LOVAH congres heeft elk jaar weer een “sponsorspel”. Alle beursgangers maken kans op prijzen van de standhouders. medTzorg heeft dit jaar 3 otoscopen ingebracht. We zijn benieuwd wie deze ontvangen!

Nieuws vanuit LOVAH

Deze week is bekend geworden wie de dagvoorzitter op 21 april zal zijn: Jörgen Raymann! En ook is er een dresscode gepresenteerd ;)

Dagvoorzitter Jörgen Raymann tijdens LOVAH Dresscode tijdens het LOVAH congres 2023

Volg het LOVAH congres op Instagram: Lovah Congres (@lovahcongres2023) • Instagram-foto’s en -video’s

Print Friendly, PDF & Email