Skip to main content

Dank voor al je inzet! Dat stemt ons zeer gelukkig!

 

De Dag van de Huisarts, ook wel bekend als de Internationale Dag van de Huisarts, wordt jaarlijks gevierd op 19 mei. Een dag om alle huisartsen te bedanken voor het belangrijke en goede werk dat zij doen, om de cruciale rol van huisartsen in de gezondheidszorg wereldwijd te erkennen en te vieren. Huisartsen zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten en spelen een essentiële rol in de preventie, diagnose en behandeling van ziekten. Ze bieden niet alleen medische zorg, maar ook emotionele steun en begeleiden patiënten door complexe gezondheidszorgsystemen.

De Dag van de Huisarts werd voor het eerst gevierd in 2010, geïnitieerd door de World Organization of Family Doctors (WONCA). WONCA is een wereldwijde organisatie die huisartsen en huisartsenorganisaties vertegenwoordigt, met als doel de kwaliteit van de eerstelijnszorg te verbeteren.

Wij bedanken onze medTzorg-huisartsen extra, want zonder jullie kunnen wij niet de goede zorg aan kwetsbare groepen leveren. Jullie zorgen ervoor dat onze klanten en hun patiënten 24/7 op ons kunnen rekenen. Als bedankje hebben 300 huisartsen op deze dag een medTzorg stemvork in de enveloppe met een gepersonaliseerde kaart vanuit het regiomanagement ontvangen. Met een knipoog: jullie zorg stemt ons zeer gelukkig!

Dag van de Huisarts

 

Het is leuk om te merken dat de attentie goed ontvangen is. Niet alleen persoonlijk, maar ook bijvoorbeeld dit leuke bericht op LinkedIn.

Bestellen stemvork of reflexhamer

Zou je deze stemvork ook willen ontvangen? Of de reflexhamer die alle medtzorg-artsen vorig jaar ontvingen? Laat dit weten op communicatie@medtzorg.nl.

medTzorg reflexhamer

Zo maken we de dokterskoffer steeds meer compleet!

 

 

Print Friendly, PDF & Email