Skip to main content

Ook dit jaar hebben onze collega’s weer de Utrecht Marathon gelopen!

Allemaal gefinisht

Vier collega’s kwamen over de finish van de kwart marathon, 10,8 kilometer.
Trots op de finishprestaties: De nummer 7, 53, 72 en 134 van de Business Run! Bram met een tijd van 47:36 was met deze geweldige tijd de snelste.

Ingrid zette haar halve marathon in voor het Utrecht Marathon goede doel KWF en haalde hiermee € 4.424,-. Naast de snelle tijd die zij neerzette, is dit ook een geweldige prestatie. Gefeliciteerd met beide finishlijnen!

 

Marloes finisht de 1/4 marathon  

Organisatie

Het is alweer de 39ste editie en zal op 21 mei 2023 gelopen worden. Met 4 collega’s zullen we de kwart marathon lopen (start 9 uur) en 2 collega’s de halve marathon (start 10.00 uur).

De start- en finishlocatie van deze hardloopklassieker zijn op het Utrecht Science Park.
De parcoursen bestaan dit jaar uit een combinatie van natuur en binnenstad. Alle onderdelen starten op de Cambridgelaan en finishen op de Heidelberglaan, gelegen op Utrecht Science Park. Onderweg lopen de deelnemers langs veel prachtige hotspots die de stad en omgeving te bieden hebben.

Dit jaar steunt de Utrecht Marathon KWF Kankerbestrijding. Alle deelnemers kunnen middels een actiepagina bijdragen aan dit goede doel. medTzorg heeft een mooi bedrag bijgedragen aan dit fantastische doel.

Onze collega Ingrid heeft haar pagina medTzorg-Morrema’s-Halve genoemd en is bijna aan haar streefbedrag van 2.000 euro. Storten kan nog!

Ren tegen Kanker KWF

 

 

Print Friendly, PDF & Email