Skip to main content
search

Ook dit jaar zal medTzorg zich weer met één of meerdere teams inschrijven voor de Utrecht Marathon!

De 40ste editie van de Utrecht Marathon zal plaatsvinden op 19 mei 2024.

De Utrecht Marathon is een evenement voor jong en oud door de Domstad. De combinatie van lopen door de historische binnenstad en de prachtige groene omgeving zorgt voor een unieke loopbelevenis! De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.

Business Runs

Business teams kunnen deelnemen aan de halve marathon (21,1 km) en aan de kwart marathon (10,55).

Bij de Zorg van de Zaak Business Marathon neem je als team (bestaande uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers) deel aan de 1/4 marathon of 1/2 marathon. Iedere deelnemer legt individueel de gehele afstand af en wordt opgenomen in de overall-uitslag. Per team wordt ook een klassement opgemaakt, waarbij de 3 snelste tijden van de teamleden worden opgeteld. Er zijn trofeeën voor de drie snelste teams van de Zorg van de Zaak Business Marathons.
Een unieke kans om een echte teamprestatie neer te zetten!

Het aantal medTzorg teams is helemaal afhankelijk van hoeveel collega’s zich zullen opgeven en voor welke afstanden.
Tot nu toe hebben we al 8 aanmeldingen, maar gaan er vanuit dat er meer zullen volgen. Zowel kantoormedewerkers, artsen en directieleden hebben zich inmiddels aangemeld voor verschillende afstanden!

Geef je op via communicatie@medtzorg.nl.

Business Teams Utrecht Marathon

Ren tegen Kanker

Ook dit jaar steunt de Utrecht Marathon het KWF met de “Ren tegen Kanker”. Onze collega Ingrid Morrema haalde vorig jaar het enorme bedrag  van € 4.424,- hiervoor op!

Ren tegen kanker voor KWF kankerbestrijding tijdens de Singelloop Utrecht

 

Lees meer over “Ren tegen Kanker” met een bedrijf:
Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de Marathon Utrecht en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina.

Medaille Utrecht Marathon en bloemen

 

Print Friendly, PDF & Email
Close Menu