Skip to main content

Een geslaagd congres!

Als hoofdsponsor van het LOVAH (dé belangenbehartiger voor alle AIOS huisartsgeneeskunde) waren wij natuurlijk aanwezig tijdens het 15e LOVAH congres in het 1931 Congresgebouw in Den Bosch.

Een geweldige locatie en organisatie, zodat wij veel enthousiaste huisartsen in opleiding hebben kunnen spreken en kunnen enthousiasmeren over welke bijzondere zorg medTzorg levert, wat medTzorg voor huisartsen kan betekenen en andersom.

Het LOVAH thema “Creating our future” vertaalden wij naar “Schijn licht op je toekomst!”. We gaven alle bezoekers aan onze stand een pupillenlampje om onze zorg aan kwetsbare doelgroepen goed te kunnen uitlichten.

LOVAH Congres 2024    Schijn licht op je toekomst

Sessie Lilou Fibbe

Lilou Fibbe nam één van de sessies van het congres voor haar rekening. Met de titel “Miauw, Miauw, dokter kom gauw”, vertelde zij een volle zaal (men zat zelfs op de grond!) alles over het verslaafde brein. Over verschillende drugs, het herkennen van intoxicatiebeelden en de zorg voor verslaafden en kwetsbaren.

Sessie Lilou Fibbe - Miauw, miauw, dokter kom gauw!  Lilou presentatie Miauw Miauw dokter kom gauw!

Informatie

Ons boekje Meegemaakt bleek een gewild object en zijn allemaal meegenomen! In dit boekje staan persoonlijke verhalen van medTzorg-artsen die zorg verlenen aan bijzondere doelgroepen. Diversiteit in verhalen aan instellingen en soorten zorg, die goed weergeven wat de zorg van een huisarts bij medTzorg betekent.
Greep je mis toen je bij ons langskwam en wil je alsnog een boekje willen ontvangen? Bestel het dan hier.

Boekje Meegemaakt met verhalen uit het huisartsen-veld  Pupillenlampje
Heb je het medTzorg tasje met alle informatie meegenomen?

Veel bezoekers

Wij hebben gemerkt dat het LOVAH Congres goed bezocht is! Ook onze stand werd tussen alles sessie door goed bezocht. Zo konden onze artsen, regiomanagers en directie alle vragen van geïnteresseerden huisartsen beantwoorden en ze goed informeren.

Een volle stand van medTzorg Team medTzorg

Wat doet medTzorg?

In de digitale congrestas vond men onderstaande flyer. Wat doet medTzorg, welke zorg leveren wij en wat betekent dat voor een medTzorg-arts? Heel kort samengevat, maar natuurlijk lichten wij dit graag uitgebreid toe.
Maar lees ook veel hier: Werken bij medTzorg – Huisartsen voor kwetsbare doelgroepen.
Mocht je contact willen zoeken, mail dan naar info@medtzorg.nl of bel: 030 – 511 25 00.

Flyer digitale congrestas

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email