Skip to main content

De voorbereidingen zijn gestart! Wie loopt er mee?

 

1 oktober vindt de Singelloop Utrecht weer plaats; de 71ste editie!

Een 5 of 10 kilometer route, geniet ondertussen van de authentieke singels en de Utrechtse binnenstad. De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 kilometer parcours ter wereld.

Zoals elk jaar zal medTzorg weer inschrijven met zoveel mogelijk collega’s en betrokkenen.
Door corona was dit evenement helaas overgeslagen, maar nu kan iedereen weer op de been!

Zes collega’s hebben in mei meegedaan aan de Utrecht Marathon. Ingrid haalde tijdens haar halve marathon ook € 4.500,- op voor KWF Kankerbestrijding, echt geweldig! We gaan voor een groter team en een nog grotere opbrengst met de Singelloop Utrecht!

Singelloop Utrecht steunt dit jaar het KWF, zodat we ook met deze loop dit goede doel kunnen ondersteunen. Elke deelnemer kan hier zijn steentje aan bijdragen. Vanuit medTzorg kunnen we wellicht hiervoor een actiepagina maken.

Ren tegen Kanker KWF

Het zou leuk zijn als we net als vorige jaren tijdens het Singelloop medTzorg event weer groots en sportief aanwezig zouden zijn! Schrijf je in via communicatie@medtzorg.nl en laat weten of je de 5 of 10 kilometer wilt lopen.
Heb je een vriend, vriendin, echtgenoot, echtgenote, zoon, dochter of familielid die mee wilt lopen? Dat is leuk! Iedereen mag mee onder de medTzorg vlag!

Info, vragen, inschrijving en reacties

Kijk voor de volledige informatie op de website: Singelloop Utrecht.
Laat weten als je mee wilt doen op communicatie@medtzorg.nl.

 

Singelloop Utercht