Skip to main content

Nu al onze collega’s op kantoor geconnect zijn op het sociale netwerk IntramedT, worden de komende twee maanden al onze artsen toegelaten!

IntramedT

Op dit netwerk (intranet) hebben alleen medewerkers toegang en hierop communiceren we met elkaar. Daarnaast geeft het de ingang tot en naar alle applicaties die door medTzorg-artsen worden gebruikt en biedt het alle nodige informatie over de instellingen waaraan wij zorg leveren. Eerdaags ontvangen artsen een introductiepakket, waarmee zij direct geconnect zijn! Een mooie stap in de ontzorging van onze artsen, het vergemakkelijken van het werk en de verbinding van alle collega’s!

Doosje met instructies voor artsen Connect met IntramedT

 

Waar gebruiken we IntramedT voor?

Onderstaande punten hebben we op IntramedT ingeregeld om het werk zo eenvoudig mogelijk te maken:  

  • Alle software gecentraliseerd dat voor jouw werk belangrijk (Medsecure, Elektronische voorschrijfsystemen, Elektronische patiëntendossiers, etc.) Ook hebben we een wachtwoordkluis eraan gekoppeld zodat je sneller en veilig kan inloggen! 
  • Geïmporteerde klantdata: Per instelling en locatie hebben we gegevens ingeladen waardoor je direct weet wie je waarvoor nodig hebt. Ook tonen we hier belangrijke instructies/documentatie.
  • Nieuwsberichten: ontwikkelingen binnen de zorg, verhalen van artsen, casussen en veel meer.
  • Nieuwe scholingen worden hier aangekondigd. 
  • Collega’s in de regio: Je vormt samen met je collega’s in de regio een groep waarin je kan overleggen en communiceren met je collega’s.
  • Documenten: informatie die je met collega’s deelt.
  • Richtlijnen: de specialistische richtlijnen die door het Expertisecentrum opgesteld zijn.
  • Bedrijfsinformatie: Je hebt toegang tot informatie over alle afdelingen van medTzorg waar je ook veelgestelde vragen terugvindt over finance, personeelszaken, het expertisecentrum en nog veel meer: 

Navigatie IntramedT

 

Artsenoverleg

Voorafgaand aan de komende artsenoverleggen ontvangen alle huisartsen een pakketje met daarin de instructies voor activatie van het IntramedT.

Mocht je het pakketje ontvangen: schenk jezelf een kop koffie of thee in, pak de stroopwafel erbij en neem een klein half uurtje de tijd om deze handleiding te doorlopen. Daarna ben je connected!
Het verzoek is om de instructies vóór het artsenoverleg doorlopen hebben. Zo kunnen de aanwezige IT-collega’s meteen eventuele vragen beantwoorden en problemen verhelpen.

Stroopwafel Connect met IntramedT

 

Onze dank gaat uit naar A&M Impact voor de bouw, implementatie en begeleiding van ons IntramedT!

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email