Skip to main content

Masterclass diploma

Donderdag 6 april vond de diploma-uitreiking van de medTzorg Masterclass plaats!

Gezien de vertraging van enkele Masterclass onderdelen en het kunnen uitreiken van de diploma’s voor de Masterclass als gevolg van de corona periode, vond dan eindelijk het diner ter afsluiting plaats voor deze grote groep plaats.

De acht modules werden door de huisartsen in de tweejaar durende Masterclass opleiding met succes afgerond. Van harte gefeliciteerd!

Diploma's medTzorg Masterclass

 

Nu zijn er drie groepen Masterclass afgerond. Op dit moment lopen jaargang vier en vijf en zijn we jaargang 6 aan het organiseren.

Docenten

Martijn Ruiten en Tim Peeters zijn er net zo blij mee! Ze hebben zich de afgelopen jaren enorm ingespannen hiervoor om de artsen volledig en goed te doceren, zodat zij goed onderlegd “het veld ingaan”. Ook zij zijn geslaagd met de gediplomeerden en verdienen een groot compliment!

Opleidingen

Ben je geïnteresseerd in de Masterclass van medTzorg? Kijk dan op deze pagina: Masterclass huisartsgeneeskundige zorg – medTzorg
De acht modules, waaronder Verslaving, Wet en Regelgeving en Zorg, Dwang, Isolatie leveren allen 4 accreditatiepunten op.
Samen leveren zij een unieke waardering van de huisarts die deze alle acht doorlopen hebben.

Naast de Masterclass zijn ook modules apart bij medTzorg te volgen. Bekijk alle scholingen hier: Geaccrediteerde scholingen voor huisartsen – medTzorg

De 8 modules met elk 4 accreditatiepunten vormen samen de medTzorg Masterclass

Print Friendly, PDF & Email