Skip to main content

17 november 2023 vindt het medTzorg congres plaats in Utrecht. Dit jaar staat het congres in het teken van voeding en zorg. Het programma van de dag bestaat uit twee plenaire sessies en drie subsessies, die door verschillende sprekers verzorgd zullen worden.

over eten, zorg én gezondheid

Wat voor invloed heeft voeding op metabole en mentale gezondheid? Hoe kan een instelling hierop inspelen? Wat is de optimale voeding voor het ziektebeeld van jouw patiënt? En hoe ga je om met voedsel- en vochtweigering? Verschillende gepassioneerde sprekers nemen je tijdens het medTzorg congres mee in de wereld van eten, zorg én gezondheid.

Kom je ook? Schrijf je dan meteen in!

Het programma begint om 09:30 uur (inloop 08:45 uur) en zal worden afgesloten met een borrel en diner. Na inschrijving zullen we je regelmatig op de hoogte brengen over het congres, de sprekers en het programma. Zodra alle subsessies bekend zijn gemaakt, zul je je kunnen inschrijven voor de subsessies naar jouw keuze. De laatste updates kun je ook volgen op de congreskalender hieronder.Congres kalender

Klik op de buttons voor veel meer informatie.Uitnodiging

Locatie

Kaartverkoop


Dagvoorzitter


Plenaire sessies


Subsessies

Laatste kaarten!

Programma

Tussendoortje

Laatste kans

Goodiebag

Praktische info

Print Friendly, PDF & Email