Diensten van medTzorg

Wat medTzorg voor jouw organisatie kan doen.

ANW

Op zoek naar een organisatie die de zorg in de avond-, nacht en weekenden kan overnemen tegen een betaalbare prijs? Klik hier voor meer informatie.

Spreekuren

Op zoek naar een zorgverlener voor overdag? Klik hier voor meer informatie.

Spoeddiensten

Geen arts nodig voor een spreekuur, maar wel willen terugvallen op een arts voor telefonisch overleg en die als dat nodig is een visite kan doen? Klik hier voor meer informatie.

medTzorg voor je instelling

Zorg op maat, betrouwbaar, betaalbare zorg & deskundig

ANW diensten van medTzorg

ANW

Wij nemen de volledige organisatie van de ANW diensten over met onze artsen.  In overleg is ook mogelijk dat de artsen in de instelling ook deelnemen in ons dienstrooster.
De diensten worden gedaan door een vaste groep huisartsen. Deze diensten doen zij vanuit huis en zonder tussenkomst van een doktersassistente. Er is dus altijd rechtstreeks contact met de dokter.

Onze artsen

Onze artsen worden door ons begeleid, ondersteund en geschoold, waardoor zij kennis hebben en goed voorbereid hun werk verrichten. Zij hebben 24 uur per dag back-up van een coördinerend huisarts, AVG en een SOG .

Zorgkosten

Wij houden rekening met de enorme zorgkosten die een instelling heeft. Door samen te werken met verschillende instellingen en de inzet van een vaste beperkte groep artsen zorgen wij voor betaalbare en betrouwbare zorg.

Artsen voor spreekuren overdag

Spreekuren

Onze artsen kunnen overdag spreekuren doen , maar ook de artsen van de instelling tijdelijk of langdurig ondersteunen. Doordat onze artsen zich richten op de eerstelijnszorg, komt je eigen instellingsarts meer toe aan zijn specialistische taken. Neem contact met ons om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Vraag informatie aan

medTzorg voor je instelling

Betaalbare zorg, zorg op maat, betrouwbaar & deskundig

Terugvallen op een arts voor telefonisch overleg?

Spoeddiensten

Geen arts nodig voor een spreekuur, maar wel willen terugvallen op een arts voor telefonisch overleg en die als dat nodig is een visite kan doen? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Vraag informatie aan
Gezondheidscentra medTzorg

Onze gezondheidscentra

Wij hebben drie gezondheidscentra opgezet in Vught, Alkmaar en Leeuwarden.

Alkmaar en Leeuwarden richten zich naast de reguliere huisartsengeneeskunde ook op kwetsbare doelgroepen in de maatschappij.

Het gezondheidscentrum in Vught richt zich nu op de inwoners van de instellingen Cello en Reinier van Arkel, maar wil in de toekomst ook andere patiënten aannemen.

Gezondheidscentrum Alkmaar:
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar
Tel.nr. 072 – 203 53 02
Klik hier voor de website

Gezondheidscentrum Leeuwarden:
Cambuurplein 1
8921 RD Leeuwarden
Tel.nr. 058 – 440 11 11
Klik hier voor de website

Gezondheidscentrum Vught:
Carillonlaan 10
5261 LT Vught
Tel.nr. 073 – 205 30 10
Website is nog onder constructie

Vraag informatie aan
Onze helden

Zorgverlener aan het woord